Statistik pengunjung…

Hari ini terperanjat juga saya, kerana statistik pengunjung berkurangan banyak sangat. Kenapa? Rupa-rupanya WordPress sedang memperbaiki sistemnya. Sebab itu angka di statistik pengunjung turun banyak sangat.

Tak apa, tak lama lagi akan kembali ke angka asal…

Blog anda bagaimana?

5 responses to this post.

  1. salam mak ndak..tahniah pelawat blog dah mencecah hampir 2000…teruskan usaha mak ndak selama ini, melor bangga dgn mak ndak !

    baru2 ni abang ijat di sudan buka group utk cucu2 opah di facebook. nak ajak mak ndak dan qurata menyertainya, senang nak update adik beradik kat situ.

    k yan, k eda, ecah, k na, melor, aini, alia, anis sume ada, qurrata mesti ada!

  2. Macam mana nak lawat facebook ijat? Mak andak dah ada akaun. Tolong bagi.

  3. melor perlukan emel makndak n qurrata je, kemudian mak ndak tunggu melor invite.

    disinilah alamat group tu, mak ndak klik kat link tu or copy paste di web browser

  4. Posted by khamsiah on May 3, 2009 at 2:22 pm

    email mak andak ialah khamsaid@yahoo.com tapi email untuk facebook ialah camysaid@yahoo.com.

  5. okay kak lo add🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: