Kursus Photoshop

Memang seronok rupanya menggunakan Photoshop. Akak yang dah senja ini baru nak mula belajar menggunakan teknologi terkini dalam menghasilkan grafik. Ok juga le, baru dua hari belajar dah boleh menghasilkan grafik yang agak memuaskan hati.

Patutlah Aini suka sangat dengan Photoshop hingga banyak menghabiskan masa di depan komputer berjalam-jam lamanya jika tidak ke sekolah. Baru 13 tahun, belajar Photoshop sendiri melalui trial and error, dia lebih hebat hasilnya.

Akak suka buat make-up muka sendiri. Hidung penyek dapat dimancungkan.

make up done

5 responses to this post.

  1. Posted by liz kewangan on September 17, 2009 at 7:47 am

    bos, gambar bos di atas ni so sweet la…by the way, saya nak ajak bos join para sahabat di http://www.facebook.com

    jika senang, sila la berdaftar di web, dan search emel saya, kemudian add sebagai friend list……

    terima kasih ya…

    from : liz

    kewangan 2008-2009 , pahit manis dlm kenangan…

  2. Posted by liz kewangan on September 17, 2009 at 8:03 am

    this photo very sweet la bos…

  3. Ai…
    Kurangkan cholesterol. Teringat blok (Santan kelapa)ini seriau ana. Santan kelapa tu menyebabkan ana gemuk di bulan ramadhan ini. Ana cari baju raya tak dapat. Hari-hari ana makan laksam , anak ana belikan masa berbuka. Ana menyesal ikut kata lidah. Anak ana beli laksam dari pasar malam Taman Tun Dr Ismail , Seksyen 24, Kelana Jaya… Ana suka Seksyen 24 punya laksam. Aduh ana gemok kerana itu.
    Sorilah santan kelapa …Ana nak belajar buat photo shop juga. Boleh ke ajarkan. Ana nak tenjmgok gambar ana jadi kurus macam Siti Norhaliza tu. Boleh ke ajar. Boleh letak gambar kat sini. He he…
    Ana adikmu.

  4. Ai…
    Kurangkan cholesterol. Teringat blok (Santan kelapa)ini seriau ana. Santan kelapa tu menyebabkan ana gemuk di bulan ramadhan ini. Ana cari baju raya tak dapat. Hari-hari ana makan laksam , anak ana belikan masa berbuka. Ana menyesal ikut kata lidah. Anak ana beli laksam dari pasar malam Taman Tun Dr Ismail , Seksyen 24, Kelana Jaya… Ana suka Seksyen 24 punya laksam. Aduh ana gemok kerana itu.
    Sorilah santan kelapa …Ana nak belajar buat photo shop juga. Boleh ke ajarkan. Ana nak tengok gambar ana jadi kurus macam Siti Norhaliza tu. Boleh ke ajar. Boleh letak gambar kat sini. He he…
    Ana adikmu.

  5. Posted by camy on September 29, 2009 at 12:04 am

    cik adik, jangan ikut perasaan saja. Mesti kawal makan. nanti bila obes susah nak turun. akak hang ini dah sikit slim musim puasa…tapi lepas raya, naik sikit. mesti tukar menu harian. banyakkan kukus dan rebus…kurangkan kolestral…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: